MFZ I. liga dorast, 15.kolo

29.10.2010 11:49

ŽP Šport Podbrezová U-19   - FK Spišská Nová Ves    5 : 1 (1 : 0) 

Góly : Kochan 2, Varga, Faško, Štefanka   -     Gonda

 

ŽP Šport Podbrezová U-17   - FK Spišská Nová Ves  1 : 0 (1 : 0) 

Góly : Smoleň

 

Zostava U-19 : Katreniak-Kurek/Tešlár/-Gemzický-Scholtz-Ferenc-Štefanka-Kupec-Kochan-Varga/Mucha/-Andrič-Faško/Paprčka/

Góly: Kochan 2, Varga, Štefanka, Faško
ŽK: Ferenc


Komentár:
Do zápasu s predposledným mužstvom tabuľky sme vstúpili nekoncentrovane, bez pohybu a nasadenia napriek tomu, že celý týždeň sme sa práve týmto zaoberali a neustále som upozorňoval, že súpera nesmieme podceniť. Väčšina jednotlivcov však túto radu nebrala do úvahy a myslela si, že súper sa asi porazí sám. Náš výkon v I.polčase tak aj vyzeral a vykúpením pre nás bol gól Vargu v 45 min.
Do druhého polčasu nastúpilo mužstvo ako vymenené a gól Štefanku v 48 min na 2:0 znamenal úplný obrat v zápase. Od tejto chvíle sme na ihrisku dominovali, hráči predviedli pekné akcie hlavne po ľavej strane, kde dominoval Ferenc a jeho centrované lopty boli neustálou hrozbou pre súperovu obranu. V tejto činnosti nám zaostávala pravá strana, kde Kurek nepodal očakávaný výkon. Po prestriedaní a stiahnutí Andriča do stredovej rady bol výkon mužstva ešte lepší a nasledoval gól Faška hlavou na 3:0. Mrzí ma inkasovaný gól po štandardnej situácii súpera, kde nám zlyhala organizácia pri bránení. V závere sa ešte individuálne presadil 2x Kochan a prikrášlil konečný výsledok na 5:1.
Súper sa zameral predovšetkým na defenzívu a snažil sa hrať na rýchle protiútoky, ktoré však naša obrana likvidovala. Veľmi dobrý výkon podal hráč s č.7 Neuvirth.
Zápas sa nakoniec skončil našim presvedčivým víťazstvom, ale za výkon v I.polčase bude mužstvo na hodnotení zápasu skritizované.
V našom mužstve vynikol Ferenc,ostatní podali len priemerné výkony.

Znova ďakujeme nášmu fanklubu za povzbudzovanie a všetkých pozývame na posledný zápas jesennej časti 6.11.10 o 11.00 hod., keď privítame v derby zápase Duklu Banská Bystrica.

Ivan Dubíny