MFZ I. liga dorast, 7. kolo

31.08.2010 12:27

ŽP Šport Podbrezová U-19   - ŠK Slovan Bratislava      2 : 0  (0 : 0)

Góly : Varga, Andrić

 

Zostava ŽP Šport :  Hermanský - Cibuľa, Gemzický, Scholtz, Ferenc - Štefanka, Kochan, Ferenčák, Varga - Andrić, Kurek 

 

 

ŽP Šport Podbrezová U-17   - ŠK Slovan Bratislava     3 : 1     (2 : 1)

Góly : Očenáš, Mózer, Ridzoň   -   Rédler

 

Komentár U-19 :
    Nepriaznivé počasie,výborná a početná kulisa divákov, veľmi dobré nasadenie obidvoch mužstiev a útočný futbal na obidvoch stranách-tak by som stručne charakterizoval náš zápas so Slovanom. Zvučné meno súpera nabudilo po nevýraznom výkone v Senici našich hráčov tak, ako si to predstavujem stále.
    V prvom polčase mal v 20 min.súper veľkú šancu, keď netrafil prázdnu bránu a my sme kontrovali samostatným nájazdom Štefanku, ktorý však skončil vedľa brány.V druhom polčase sa naďalej hral obojstranne útočný futbal, ale väčšie šance sme si vypracovali my a v 65 min.po presnom výkope Hermanského Varga vnikol do 16-ky a obstrelil hosťujúceho brankára. Súper po tomto momente ešte viac otvoril hru, ale naša defenzíva pracovala spoľahlivo a čoraz častejšie sme sa dostávali do gólových príležitostí. Využili sme však už len jednu v 86 min. Andričom.
Za tento zápas chlapcov chválim, ale s maximálnym nasadením a bojovnosťou musia hrať v každom zápase, lebo len tak pritiahnu na brezniansky štadión stále viac divákov a o to nám všetkým ide.
  Touto cestou ďakujem za celé mužstvo všetkým, ktorí prišli na štadión v hojnom počte, za výbornú atmosféru a povzbudzovanie a zároveň Vás všetkých pozývame na ďalší MZ s Dubnicou v sobotu 11. 09. 2010 o 11.00 hod.
 
  MUDr.  Ivan Dubíny