MFZ - Muži (Bardejov) + Video

06.10.2012 15:23

Sobota 06. október 2012, Bardejov

II.liga, 12. kolo

 

Partizán Bardejov  -  ŽP Šport Podbrezová     2 : 2 (1 : 1)

Góly : 23´ Seman (11 m), 90´ Kuhajdík   -   33´ Tubonemi, 81´ Greško (11 m)
 

Rozhodovali : Ježík - Roszbeck, Dobrovský

ŽK : Kundra, Andraščík - Gábriš, Harvilko, Pančík, Vaščák

Divákov : 1342.

 

SITA :

Prvý gól zápasu padol z nariadeného pokutového kopu za faul brankára Gábriša na domáceho Bereckého, ktorý si pri tom nešťastne zlomil ruku. Penaltu premenil Seman. Bardejov sa dostal po vedúcom góle z 23. min do útlmu, čo onedlho využili hostia z Podbrezovej, v 33. min vyrovnal striedajúci Tubonemi. Bardejovčania v druhom polčase ohrozili ďalekonosnými pokusmi Kuhajdíka a Lukáša Zápotoku bránku Podbrezovej. V 80. min v skrumáži pred domácim gólmanom Čikošom-Pavličkom videl rozhodca ruku Andraščíka a odpískal pokutový kop, ktorý Greško premenil. V úplnom závere si na pravej strane ihriska pristavil loptu Kuhajdík a asi z 20 metrov zaskočil brankára hostí a vymietol pravý roh jeho brány.

 

Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko - Palša, Grohoľ, Seman, Kundra, Kica, De Azavedo, Cuprišin, Andraščík, Zapotoka, Berecký


ŽP Šport Podbrezová: Gábriš - Snitka, Minčič, NoskoGreško -  Pančík (66´ Cmarko), Kochan, Kupčík, Havrilko (78´ Morháč)- Čekovský (13´ Tubonemi), Vaščák 

 

Hlasy trénerov :

Rastislav Kica (Bardejov) : "Privítali sme kvalitné mužstvo Podbrezovej, ktoré nie je na špici náhodou. Výsledok 2 : 2 je spravodlivý, aj keď verdikty rozhodcu mi v niektorých prípadoch pripadali čudné...Ďakujem chlapcom, že sa v závere zomkli a vyrovnali."

Jaroslav Kentoš (Podbrezová) : "V prvom polčase sme mali problémy s organizáciou hry. S našim výkonom som nebol spokojný, Bardejov bol lepší. V druhej časti sme sa zlepšili, vyrovnali hru v poli, mali sme na dosah víťazstvo. Súťaž je dlhá, ideme ďalej."

 

 

 

VIDEO zo zápasu :