MFZ - Starší žiaci (Zvolen)

06.10.2012 13:53

Sobota 06. október 2012, Zvolen

I. liga starší žiaci - stred, 09. kolo

 

Lokomotíva Zvolen  -  ŽP Šport Podbrezová U-15    0 : 7 (0 : 3)

Góly : Tešlár 3, Cambel 3, Antal

 

Lokomotíva Zvolen  -  ŽP Šport Podbrezová U-14    0 : 3 (0 : 1)

Góly : Nemec, Bauko, Klein

 

Komentár k zápasu U-15:

Do Zvolena sme cestovali s cieľom napraviť dojem po nevydarenom domácom zápase s Námestovom. Chceli sme hrať kombinačný futbal založený na dobrom pohybe. Od úvodných minút chlapci zodpovedne plnili úlohy a bolo len otázkou času, kedy sa presadia. Skóre otvoril v 10. minúte Cambel, keď krídelnú akciu z ľavej strany zakončil strelou a odrazenú loptu usmernil hlavou do siete. Ten istý hráč skóroval v 23. minúte po podobnej akcii, ale teraz mu vyšla krížna strela. Súper hrozil strelami zo strednej vzdialenosti a rýchlymi protiútokmi. Do polčasu sa nám podarilo Antalom zvýšiť skóre na 3:0 a do kabín sme odchádzali s pohodlným náskokom.

V druhom polčase sa obraz hry nezmenil. Pokračovali sme v nasadenom tempe a postupne sa trikrát presadil Tešlár a svojím tretím gólom v zápase spečatil výsledok minútu pred koncom Cambel. Chlapci podali zodpovedný výkon a v najbližšom zápase proti Čadci ho určite budú chcieť zopakovať.

Richard Smékal, asistent trénera

 

Zostava ŽP Šport U-15:

Čillík (Hrubec) - Kováč, Martinec, Fischer, Villant – Dobrocký, Horváth (Vološin), Nosko (Engler), Cambel – Antal, Tešlár

 

Komentár k zápasu U-14 :

V 9.kole sme nastúpili vo Zvolene s cieľom zvíťaziť čo sa nám podarilo.

Počas celého zápasu sa hra odohrávala na polke súpera. V 11.min ideálnou kolmicou našiel Turňa Nemca a ten svoj samostatný nájazd pohodlne premenil 0:1. Až v 60.min sa nám po množstve nepremenených šancí podarilo skórovať, keď Budač z pravej strany našiel v 16-ke  Bauka a ten pohotovo zvýšil na 0:2. Na konečných 0:3 upravil v 64.min Klein po centrovanej lopte Budača.

Škoda množstva nepremenených šancí a smutné je akým spôsobom pristúpil k tomuto zápasu hlavný rozhodca.

Martin Boháčik, tréner

 

Zostava ŽP Šport U-14:

Bubelíny - Kurek(35.Pôbiš),Vilček,Lupták,Gordan - Vozár(51.Krešák),Bauko,Turňa,Gajdošík(35.Budač) - Balco(35.Klein),Nemec