Muži - 15. kolo, II. liga východ

06.11.2010 14:32

Baník Ružiná - ŽP Šport Podbrezová    1 : 0 (1 : 0)

 

 Gól: 5´ Kurák 

 

Zostava ŽP: Hanák, Harvilko, Nosko, Betka, Minčič, Kišš, Snitka, Púchy, Sedliak (46´ Kostúrik), Kožička, Pančík

 

     Od prvej minúty začali aktívne behaví a bojovní domáci. Už v 4´ vyrazil gólovú strelu Máča brankár Hanák. V 5´po faule Harvilka na Máča sa Ružiná ujala vedenia gólom z penalty Máriom Kurákom. V 12´ Harvilko strieľal z trestného kopu z 30 m len do múra domácich. V 15´ Nosko hlavičkoval z prázdnej brány strelu aktívneho Máča, v 16´ Kožička z 18 m strieľal nad bránu domácich. V 22´ Paľagovu strelu z uhla 11 m vyrazil brankár Hanák. V 29´ Kulik páli zo 16 m vysoko nad Hanákovu bránu. V 35´ Betka strieľal z 35 m ponad bránu domáceho Miščíka. V 42´ mali obrovskú šancu po rohovom kope domáci, keď Máč z 5 m netrafil bránu Hostí. V 1.polčase boli domáci hráči jednoznačne lepší, svojim pohybom, aktivitou a bojovnosťou vyučovali profesorsky hrajúcich hráčov Podbrezovej, ktorí sa jednoznačne nemohli vyrovnať s malými rozmermi ihriska v Ružinej.

     Do 2. polčasu nastúpili aktívnejšie hostia a už v 47´ Kožička sám pred bránou domácich zo 7 m trafil iba vedľa brány. V 55´ Paľaga z trestného kopu z 30 m strieľal na bránu Hanáka ale ten jeho strelu vyrazil. V 63´ strelu Kulika z 20m Hanák opäť vyrazil. V 72´ bola nariadená penalta domácim za faul na Harvilka ale Kostúrik nariadenú penaltu lajdácky zahodil, keď jeho slabú čitateľnú strelu brankár Miščík vyrazil a následne Púchy vyrazenú loptu trafil vedľa brány. V 75´ z rohu Kožička hlavičkoval vedľa brány domácich. Do konca zápasu sa už nič zaujímavého neudialo, i keď sa hostia snažili skorigovať výsledok, ale útočníci hostí pôsobili ako spiace krásavice. Hra sa prelínala od 16 – ky po 16 – ku s množstvom osobných súbojov a faulov.

Aj napriek tomu si domáci za svoj bojovný, oduševnený a srdcom hrajúci zápas zaslúžili vyhrať, i keď by tomuto zápasu viac svedčila remíza.