MFZ - Dorast "A" (Ružomberok)

14.05.2011 11:55

I.liga dorast, sobota 14. máj 2011, Brezno

ŽP Šport Podbrezová U-19  - MFK Ružomberok     4 : 1 (2 : 1)

Góly : Štefanka, Makar  2, Kochan   -    Baďo

 

ŽP Šport Podbrezová U-17  - MFK Ružomberok     2 : 0 (1 : 0)  

Góly : Smoleň, Kubizniak

 

Komentár k zápasu U-19 :
  Po nešťastnej prehre s Prešovom sme chceli v zápase s ďalším mužstvom z čela tabuľky bodovať naplno a preto sme volili aj ofenzívnejšie ladenú zostavu a do mužstva pribudli mladší hráči Szoke a Mózer. Už v 2 min konečne Štefanka premenil svoju šancu a bolo 1:0. V
4 min.sme predviedli najkrajšiu akciu zápasu,keď po prihrávke Kochana unikol po pravej strane Mózer, svoj center perfektne položil na hlavu Makara a bolo 2:0. Potom súper vyrovnal hru a hrozil hlavne svojim najlepším hráčom Baďom, ktorý v 12 min.znížil na 2:1. My sme sa ďalej snažili hrať ofenzívne, ale pritom zodpovedne v obrannej fáze, čo sa nám aj darilo.
V druhom polčase bola síce hra vyrovnaná,ale v 52 min. Kochan vybojoval loptu na bránkovej čiare, prihral Makarovi, ktorý zvýšil na 3:1. V 58 min.sa odhodlal k strele z 20 metrov Kochan a po chybe hosťujúceho brankára bolo 4:1. V ďalšom priebehu si už žiadne mužstvo väčšiu šancu nevypracovalo a tak sa zápas skončil našim zaslúženým víťazstvom.
V zápase ma svojim výkonom potešili mladší hráči Szoke, Mózer, Makar a naznačili tak svoju perspektívu. Pod taktovkou kapitána Kochana sa pridali aj ostatní a predviedli jeden zo svojich lepších výkonov v jarnej časti.

  Ivan Dubíny, tréner

 

FOTO zo zápasu U-19 :