MFZ - Dorast "A" (Ružomberok)

13.10.2012 13:40

Sobota 13. október 2012, Brezno

I. liga dorast, 12. kolo

 

ŽP Šport Podbrezová U-19  -  MFK Ružomberok   0 : 2 (0 : 2)

Góly : Trabalík, Laura

 

ŽP Šport Podbrezová U-17  -  MFK Ružomberok   0 : 0

 

 

Zostava ŽP Šport U-19:

Peťko-Janko-Pristač/46 min.Vaštík/-Očenáš-Lihan-Szoke-Mózer-Trajteľ/46 min.Cvejič/-Polaščik-Jakuba-Sokol/72 min.Kováčik/

 

ŽK:Vaštík,Polaščik

Rozhodca:Jánoš

 

Komentár k zápasu U-19 :

    Po dvojtýždňovej vynútenej pauze sme nastúpili na ďalší MZ a ako sa ukázalo, táto prestávka nám nepomohla. Napriek tomu, že som hráčov nabádal k tomu, aby sa neopakoval scenár zo zápasu s Dubnicou, opak bol pravdou. V prvom polčase sme podali jeden z najslabších výkonov v sezóne a i keď súper nepredviedol nič extra tentoraz to na nás stačilo. O zápase rozhodli šandardné situácie, z ktorých sme inkasovali dva lacné góly.

   V druhom polčase sme zmenili systém hry, ale tentoraz na rozdiel od zápasu s Dubnicou sme nezvládali koncovku,l ebo šance aké mali Sokol, Cvejič, Očenáš i Szoke zostali nevyužité. Súper mal v druhom polčase len jednu príležitosť v závere zápasu.

   Už v utorok nás čaká vedúce mužstvo súťaže a ak chceme uspieť,musíme podať diametrálne lepší výkon ako tomu bolo dnes.

    Ivan Dubíny, tréner

 

Komentár k zápasu U-17 :

Za pekného počasia sme po dvojtýždňovej prestávke privítali vedúce mužstvo tabuľky.  Naše družstvo nastúpilo dostatočne motivované a v celom zápase hralo na doraz.
Hra sa odohrávala väčšinou v strede ihriska a po úvodnom oťukávaní sa sme získali miernu prevahu. Od 20-tej minúty sme si vypracovali  2 príležitosti na strelenie úvodného gólu, ale Galo obidva razy prestrelil bránu hostí. Pred koncom 1. polčasu po dôraznej hre Dobranského sa dostal k odrazenej lopte Blahuta a jeho strelu letiacu do prázdnej brány odhlavičkoval stopér hostí. V druhom polčase sa hralo s veľkým nasadením, ale obe mužstvá útočili s malým počtom hráčom, vynikli obrany obidvoch mužstiev, čo logicky vyústilo k bezgólovému výsledku. Chcel by som pochváliť celé mužstvo za prístup k zápasu a aj za odvedenú hru. Výborne hrala obranná štvorica, ktorá dopomohla brankárovi udržať si čisté konto v druhom zápase za sebou. Presvedčili sme sa, že môžme hrať vyrovnanú hru so všetkými súpermi.

Zostava U-17: Pariš - Rovňan, Fraňo, Aľušík, Klimo . Gánovský - Blahuta, Galo, Sudimák, Hruška - Dobranský 

striedali : Vrana, Zachar, Duda, Varga

Július Szoke, tréner