MFZ - Dorast "B" (Jupie Podlavice)

08.09.2012 13:50

Sobota 08. september 2012, Badín

II. liga dorast - východ, 06. kolo

 

FK Jupie Podlavice  -  ŽP Šport Podbrezová U-18    3 : 2 (1 : 1)

Góly za ŽP :  Černák, Vysočan

 

FK Jupie Podlavice  -  ŽP Šport Podbrezová U-16    2 : 0 (1 : 0)

 

Komentár k zápasu U-18 :

Po sérii štyroch náročných, víťazných zápasoch nás čakal „majstrák“ s úlohou hlavného favorita. Od úvodu sme chceli ovládnuť zápas, k čomu nám pomohol strelený gól Černáka z priameho kopu už v 6. min. po faule na Urbánika. No našej hre stále chýbala kompaktnosť s nasadením a herný prejav, čo nás zdobilo po minulé zápasy. Absolútne sme sa prispôsobili hre domácich, za čo sme v konečnom dôsledku pykali. Odpoveď súpera prišla už v 9. min, kedy bola po kontakte Ľuptáka s útočníkom nariadená penalta, ktorú premenil Jánovský. Do polčasu sa hral nezáživný futbal bez štipky umenia na čo doplatil Pavličko striedaním v 31.min. Po tvrdých slovách v kabíne sme očakávali zlepšenie, no nestalo sa tak. V 51. min. sa domáci dostali do vedenia gólom Šveca po rýchlom protiútoku a nedôraze našej obrany. My sme reagovali gólom v 54.min. po jednej z dvoch  kombinácii Urbánika s Petruszom so zakončením Vysočana, čo je proti takémuto súperovi strašne málo. Katastrofálny výkon vyústil v 86. min, keď za hostí po strele z kraja ihriska uzavrel stav stretnutia Ďurta strelou od tyči na konečných 3:2. V zápase sme urobili obrovské množstvo individuálnych chýb, ktoré využil zatiaľ najslabšie hrajúci tým v lige a nás tým vrátil späť z oblakov na pevnú zem !!! Od súpera sme neboli lepší v žiadnom aspekte a treba sa poučiť z takto nezvládnutého zápasu.

Ivan Klusáček, asistent trénera

 

Komentár k zápasu U-16 :

Do zápasu sme nastúpili s cieľom nadviazať na dobrý druhopolčasový výkon z predchádzajúceho zápasu proti Prešovu, čo sa nám nepodarilo. Počas MZ sme boli herne lepším mužstvom, no doplatili sme na neefektívnosť v koncovke. V 24.min sa proti domácej obrane individuálne presadil Dekrét, no ponúknutú príležitosť nevyužil. Pravidlo  medáš-dostaneš sa potvrdilo ihneď z protiútoku domácich v 25.min,  keď hrubú chybu našej defenzívy využíva Stano. Na konci prvého polčasu podržal mužstvo Szarowský ktorý chytil dva samostatné nájazdy domácich. Do druhého polčasu sme nastupovali s odhodlaním zefektívniť koncovku, vytvorili sme si gólové príležitosti v 56.min Dekrétovú šancu marí domáci brankár Polony. V 67.min využíva dobre hrajúci domáci útočník Stano našu chybu a mení stav na 2:0.,V závere zápasu  zakombinovali Petrík s Grigom, no brankár Polony skvele zasiahol. V zápase sme doplatili na slabé zakončenie a výkon určitých hráčov nebol na požadovanej úrovni.


Zostava ŽP U-16: Szarowský-Rosík -Petrík Mozoláni(Gavlák 68min)-Lámocký-Káčerík(Štulajter72min)-Badinka-Griga Puspoky(Kupčík41min)-Vysočan(Hornyák41min)-Dekrét.
 
Pavel Kajaba, asistent trénera