MFZ I. liga dorast, 5. kolo

24.08.2010 13:50

ŽP Šport Podbrezová U-19  - MFK Zemplín Michalovce      2 : 0  (1 : 0)

Góly : Varga, Kochan

 

 

ŽP Šport Podbrezová U-17  - MFK Zemplín Michalovce     1 : 1   (0: 0)

Góly : Turňa    -    Škultéty

 

Zostava ŽP Šport U-19 :Hermanský-Cibuľa-Gemzický-Scholtz-Ferenc-Štefanka-Ferenčák-Kochan-Varga-Andrič-Faško
Striedali:Kurek,Hudec,Paprčka
ŽK:Varga,.Kurek
 
Komentár trénera:
V tomto zápase sme svojim výkonom sklamali a tešia nás len tri získané body.V prvom polčase za neustáleho dažďa sme hrali bez nasadenia, pohybu a systémom, ktorý sa na mokrom teréne hrať nemá.Súper dobre vykrýval stredovú zónu, kde nás neustále napádal a získaval lopty, našťastie však bol v hre v útoku neškodný.
Na začiatku zápasu bol jasne v pokutovom území faulovaný Varga,ale na prekvapenie všetkých dostal ŽK za filmovanie.V 21 min.kopal Kochan zo strany trestný kop a po nacvičenej situácii Varga loptu tečoval a vyhrávali sme 1:0.
V druhom polčase po prestriedaní a zmene systému hry, keď sme viac začali hrať na nakopávané lopty, bol výkon o niečo lepší a výsledkom bol gól na 2:0 v 60 min.po úniku Štefanku a jeho spätnej prihrávke na Kochana. Tento moment bol najkrajší z našej strany v tomto zápase.Až do konca zápasu sa hra viac pohybovala medzi 16-kami, naše mužstvo pozornou defenzívou aj zásluhou dobrého výkonu stoperskej dvojice Gemzický-Scholtz výsledok s prehľadom udržalo a tak sme si do tabuľky pripísali ďalšie tri body.
Dúfam však,že už v sobotu v Senici bude náš výkon opäť lepší.
Záporom je,že za dva majstrovské zápasy sme prišli o troch hráčov základnej zostavy pre zranenie/Smrek,Prukner,Faško/.
 
 MUDr.  Ivan Dubíny