MFZ I. liga dorast, 6. kolo

28.08.2010 13:02

FK Senica - ŽP Šport Podbrezová U-19     2 : 0  (1 : 0)

 

FK Senica - ŽP Šport Podbrezová U-17     3 : 0  

 

Zostava U-19 : Hermanský-Cibuľa-Gemzický-Scholtz-Ferenc /Paprčka/-Štefanka-Ferenčák/Spodniak/-Kochan-Varga-Andrič/Pliešovský/-Kurek

 

ŽK: Kochan, Gemzický, Spodniak

 

Komentár:

Po nepresvedčivom výkone s Michalovcami sme aj v dnešnom zápase sklamali. Pre nepriaznivé počasie sme hrali na umelej tráve a tento povrch nám zjavne nevyhovoval.          V prvom polčase sa hra odvíjala medzi 16-kami, súper hrozil z brejkov a my zasa zo štandardných situácií. Keď sa už zdalo, že polčas skončí bez gólov, po našom autovom vhadzovaní prišla veľká chyba celej našej obrany aj brankára a do šatní sme išli s jednogólovým mankom.

V druhom polčase bol náš výkon ešte slabší, v 58 min. sme inkasovali druhý gól a od tejto chvíle sme doslova rezignovali a to ešte Hermanský chytil pokutový kop. Na výsledku nič nezmenil ani samostatný nájazd Andriča na brankára a aj tento moment bol len odzrkadlením našej hry v tomto zápase.

Celé mužstvo sa bude musieť vrátiť nohami pevne na zem, lebo po dobrom úvode súťaže a veľmi dobrom postavení v tabuľke väčšina hráčov tento fakt neuniesla. Budeme sa musieť vrátiť znova k svojmu futbalu založenému na bojovnosti, nasadení a taktickej disciplíne, lebo v opačnom prípade sa znova dostaneme do dolných priečok v tabuľke a to dúfam hráči nechcú.

V utorok nás čaká silný Slovan a len maximálna bojovnosť, obetavosť, disciplína a nadšenie nám môžu priniesť úspech.

  

MUDr. Ivan Dubíny