MFZ I. liga dorast, 9. kolo

11.09.2010 09:35

 

ŽP Šport Podbrezová U-19  - MFK Dubnica nad Váhom   2 : 6 (1 : 3)

Góly : Varga 2 (1 z 11 m)       -  Púčik 2, Bilovský 2, Behan, Sokolík

Zostava ŽP : Hermanský - Varga, Scholtz, Gemzický, Ferenc - Štefanka, Kochan, Ferenčák, Faško - Andrić, Kurek 

 

ŽP Šport Podbrezová U-17  - MFK Dubnica nad Váhom    1 : 3 (0 : 3)

Góly :  Kováčik  -  Gajdošík, Bacmaňák, Pilár

 

 

Komentár U-19:
    Napriek tomu,že som celý týždeň hráčov upozorňoval na veľmi dobré referencie o hre Dubnice,moje slová si nezobrali k srdcu a výsledkom bol hlavne v prvom  polčase katastrofálny výkon.Chýbal správny prístup, nasadenie, pohyb, bojovnosť-teda všetko atribúty, bez ktorých sa v dnešnej dobe nedá hrať futbal ani na nižšej úrovni, nie v I.dorasteneckej lige.
    To,že sme celý týždeň trénovali pre zlé počasie v improvizovaných podmienkach nemôže byť výhovorka, lebo nie toto rozhodlo o zlom výkone.
   V druhom polčase po prestriedaní sme síce mali tlak, ale súper hrozil z každého protiútoku a čo vystrelil, skončilo v našej bráne.
Výkon brankára a defenzíva celého mužstva bola na veľmi zlej úrovni napriek tomu, že sa tým stále zaoberáme na tréningoch a to je pre mňa nepochopiteľné.
   Niektorí hráči ako keby si nevážili, že hrajú I. ligu a podmienky, aké im klub vytvára. Ako potom chcú pokračovať v mužstvách dospelých?
Sklamanie nás trénerov je po tomto zápase obrovské, lebo môžeme prehrať aj na domácej pôde, ale nie pre zlý prístup a nasadenie!!!
Tieto veci im nikdy neodpustím a budeme sa nimi vážne zaoberať.
Dúfam,že takýto "výbuch" sa už viac nebude opakovať!!!