MFZ - Starší žiaci (Čadca)

13.10.2012 12:51

Sobota 13. október 2012, Valaská

I. liga starší žiaci - stred, 10. kolo

 

ŽP Šport Podbrezová U-15  -  FK Čadca   3 : 3 (1 : 0)

Góly za ŽP : Tešlár 2, Fischer

 

ŽP Šport Podbrezová U-14  -  FK Čadca   1 : 3 (1 : 2)

Gól za ŽP : Gajdošík

 

Komentár k zápasu U-15:

V zápase proti Čadci sme dvakrát vyhrávali, no nakoniec sme spokojní aj s bodom, ktorý zachraňoval v nadstavenom čase Fischer. V prvom polčase sme sa v 8. minúte  ujali vedenia, keď Antalovu strelu brankár vyrazil pred Tešlára a ten s prehľadom otvoril skóre. Do konca polčasu sa hra odvíjala medzi šestnástkami, družstvá pozorne bránili a za stavu 1:0 aj odchádzali do šatní.

Vstup do druhého polčasu vyšiel hosťom, keď po centri z ľavej strany hlavou vyrovnal v 39. minúte voľný Poláček. V 51. minúte sme sa opäť Tešlárom ujali vedenia, keď odrazenú loptu po Cambelovom priamom kope usmernil do brány. Tento moment nás na niekoľko minút utlmil, začali sme prehrávať osobné súboje hlavne v strede poľa a súper to využil na otočenie výsledku. Najprv peknou strelou vyrovnal v 54. minúte Špila, ktorý obišiel dvoch hráčov a z 20 metrov nedal domácemu brankárovi šancu a v 58. minúte sa hlavou presadil Lušňák po centri z ľavej strany. Od tohto momentu sme všetky sily sústredili do útoku, no boli to hostia, ktorí mohli z protiútoku zvýšiť vedenie, no domáceho brankára sa im už prekonať nepodarilo. V nadstavenom čase vyrovnal po štandardke Fischer a tak sa v kvalitnom zápase zrodila spravodlivá remíza 3:3.

Zostava ŽP Šport U-15:

Kupčok - Kováč, Martinec, Fischer, Villant – Horváth (Sučák)  – Dobrocký (Petržel), Nosko (Vološin), Antal (Matula), Cambel – Tešlár

Richard Smékal, asistent trénera

 

Komentár k zápasu U-14 :

V ďalšom domácom majstrovskom zápase sme podľahli hráčom z FK Čadca 1:3.

Hneď v úvode mal dve dobré šance Vinarčík. V 15.min sa na ľavej strane uvolnil hosťujúci Masnica a otvoril skóre zápasu 0:1. Po výkope Adamčáka vyhral súboj Vinarčík, Nemec posunul za obranu Gajdošíkovi a ten v 22.min vyrovnal na 1:1. Záver polčasu sme nezvládli a Masnica v 35.min znova z ľavej strany strieľa gól 1:2.

Druhý polčas sa hral hore - dole z množstvom šancí na obidvoch stranách, no gól sa podarilo streliť hosťom, keď sa z pravej strany presadil Pagáč 1:3.

Dnes sa hral výborný zápas, obidve mužstva hrali vo vysokom tempe s množstvom šancí na obidvoch stranách, dobre kombinovali no hostia strelili o dva góly viac. Myslím si že zápasu by sa hodila remíza.

V nedeľu 21-10-2012 o 12:00 odohráme majstrovský zápas na ihrisku Jupie Banská Bystrica.

Zostava U-14:

Adamčák - Kurek (35.Budač), Vilček, Lupták, Gordan (50.Krešák) - Vozár (50.Klein), Turňa(35.Balco), Bauko, Gajdošík (45.Pôbiš) - Vinarčík, Nemec

Martin Boháčik, tréner